Faronics DeepFreeze

Deep Freeze er et softwareprogram, der er tilgængelig på Microsoft Windows og macOS-operativsystemer. Programmet giver systemadministratorer mulighed for at beskytte det centrale operativsystem og konfigurationsinstillingerne på en arbejdsstation eller server ved at gendanne en computer tilbage til den gemte og sikrede opsætning. Hver gang computeren genstartes nulstilles der til 100% funktionalitet.


Standard

Deep Freeze Standard købelicens er bare installer og beskyt. Til gengæld skal man være fysisk ved PC’en ved installering, og når man vil afbeskytte og beskytte igen, hvis man skal opgradere noget.

Cloud

Deep Freeze Cloud lejelicens giver god mening, hvis man ønsker automatiske funktioner og nem administration og mulighed for at se flere netværk på tværs af adresser og subnet

Enterprise

Deep Freeze Enterprise købelicens tilbyder stærke faciliteter med automatisk genstart og kørsel af scripts i planlagte servicevinduer.

STANDARD

Faronics Deep Freeze gør din computer usårlig. Deep Freeze giver den ultimative beskyttelse af arbejdsstationer ved at simpelthen at bevare din ønskede computerkonfiguration og -indstillinger.

Hver gang du genstarter din computer gendanner Deep Freeze computeren tilbage til den oprindelige konfiguration.

Deep Freeze har siden 1999 hjulpet tusinder af it-fagfolk med at administrere millioner af computere med minimalle anstrengelser.

CLOUD

Prisvindende Deep Freeze-funktionalitet er nu tilgængelig i skyen. Det er den mest komplette virksomhedsløsning der beskytter, styrer og optimere dine it-aktiver - direkte fra en clouden.

Deep Freeze Cloud er en pakke produkter, der tilbydes som Software-as-a-Service (SaaS). Det tager computerhåndtering, databeskyttelse, ledelse og omkostningsstyring til det næste niveau. Nu kan du kontrollere dine IT-aktiver, når som helst og hvor som helst.

ENTERPRISE

Enterprise Console gør det let at implementere, konfigurere og administrere Deep Freeze-computere på tværs af netværket.

Planlæg de forskellige vedligeholdelsesvinduer til at udføre automatiske opdateringer ved hjælp af en batchfil eller tredjepartløsning.

Genstart, nedlukning, vågne-på-LAN-handlinger, der finder sted på efterspørgsel eller planlagt. Eller endda fjernlås tastatur og mus for at forhindre uautoriserede ændringer.

Deep Freeze - Pris eksempler

På siden "PRISR OG EKSEMPER" kan du finde flere måder at forudsige og beregne din Deep Freeze løsning på.